quinta-feira, 11 de dezembro de 2014

Lui Niche: Count, Countess, Baron, Baroness



Πριν ένα χρόνο , η νέα Γαλλική μάρκα  Lui Niche  ιδρύθηκε και παρουσίασε το πρώτο αρωματικό ζεύγος  Count και Countess"Είναι μία συλλογή από αρωματικά πολυτελείας που σας πηγαίνει πίσω στις πιο αγαπημένες σας αναμνήσεις ... Σε μία διαφορετική εποχή και σε ένα διαφορετικό εαυτό σας .... Όλες οι μυστικές επιθυμίες σας μετατρέπονται σε μία στιγμή τόσο σουρεαλιστική ...Τόσο όμορφη και τόσο δική σας για να την κρατήσετε για πάντα".από: Sandra Raicevic Petrovic
Μετά το πρώτο αρωματικό ζεύγος που κυκλοφορεί σε κομψές φιάλες , τα αρώματαBaron και Baroness έρχονται στην αγορά από τις αρχές του 2015 και θα ανακοινωθούν σε ένα ξεχωριστό άρθρο.
Το Count  είναι ένα αρωματικό-ξυλώδες αρρενωπό άρωμα το οποίο τονίζει τα αρώματα της κάνναβης και του πρασίνου , ενισχυμένα με νότες του δέρματος , του καφέ και του ουντ στην βάση . Επίσης περιλαμβάνει αποχρώσεις του καπνού , του θυμιάματος και ζεστών , πολύτιμων ρητινών . Tο άρωμα έρχεται σε μία μαύρη φιάλη στα 100ml Eau de Parfum ασφαλισμένο με ένα καπάκι σε χρυσό χρώμα.
COUNT

κάναβη, νότες πρασίνου
ταμπάκο, θυμίαμα, καφές
ουντ, ρητίνες
Το Countess είναι ένα γυναικείο άρωμα που αναμιγνύει αναζωογονητικά αρώματα του μανταρινιού, του πορτοκαλιού και του περγαμόντου με ένα μοναδικό μείγμα ανθών γιασεμιού, τουμπερόζας και ηλιοτρόπιου. Η βάση απαλύνει με αρώματα φρούτων και ανθών μαζί με τις ζεστές γεύσεις της βανίλιας και του κασμιριού . Η γυναικεία έκδοση βρίσκεται σε μία φιάλη σε λευκό χρώμα , διακοσμημένη με μία χρυσή ετικέτα με το λογότυπο της μάρκας και ένα κομψό καπάκι σε χρυσό χρώμα.
COUNTESS

μανταρίνι, πορτοκάλι, περγαμόντο
γιασεμί, τουμπερόζα, ηλιοτρόπιο
βανίλια, κασμίρ
Τα αρώματα της συλλογής  Lui Niche μπορούν να αποκτηθούν στη τιμή των 220 ευρώ. Η επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας είναι η  www.luinicheparis.com

Nenhum comentário:

Postar um comentário

COMENTE O QUE VOCÊ ACHOU DA NOSSA MATÉRIA!