terça-feira, 23 de dezembro de 2014

Byredo Candy Darling candle


από:
 Elena Vosnaki

Το Candy Darling είναι ενα άρωμα για το σπίτι  σε σύνθεση κεριού , φτιαγένο από την φημισμένη αρωματοποιό Οlivia Giacobetti για την  ByRedo, την  niche σειρά αρωμάτων που ιδρυσε ο  Ben Gorham. Με νότες κορυφής τον κολιαντρο , νότες καρδιάς το ροδόξυλο και το πατσουλί και νότες βάσης  benzoin και γλυκό μόσχο , το Candy Darling θυμίζει την τρανσέξουαλ Superstar Warhol   με το ίδιο όνομα και την μούσα του  The Velvet Underground που πέθανε τραγικά σε ηλικία μόλις  29 ετών.
Η persona έχει αποθανατιστεί στο φιλμ  "Women in Revolt" (1971) ενώ οι περισσότεροι θεατές μπορεί να την θυμούνται σαν μια φιγουρα δίπλα στην Jane Fonda με το ονομα  "Klute".
O Aμερικανός σχεδιαστής μόδας  Zac Posen αναφέρει ότι αναβει τα κεριά της ByRedo στο στούντιο του, και ειδικότερα το κερί  Candy Darling που είναι μεταξύ των αγαπημένων του σε μια πρόσφατη  συνέντευξη του στην Vogue UK .
Το κερί Candy Darling ByRedo πωλείται στα  55€/65$ των  300gr/9oz συσκευασμένο σε ένα μαυρο γυάλινο βάζακι με λευκή ετικέτα . Tα κεριά της Byredo είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Barneys.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

COMENTE O QUE VOCÊ ACHOU DA NOSSA MATÉRIA!