quinta-feira, 11 de dezembro de 2014

Praznični setovi 2014 - Deo I



Baš kao i svake godine, nezaobilazni su atraktivni setovi nadahnuti praznicima i dizajnirani specijalno za ovu priliku. U njima se pored bočica sa mirisima nalaze i proizvodi za negu tela ili mirisne sveće a često umeju biti znatno jeftiniji od bočica u komercijalnom pakovanju što ih čini povoljnim za kupovinu. Ove godine odabrali smo neke od zanimljivih setova koji nude popularne mirise i neodoljive minijature koji mogu poslužiti kao dobra ideja za praznične poklone. Među njima su miris Chloe, Bvlgari, Thierry Mugler, Tocca, Prada, Elizabeth Arden...
Chloe će obradovati ljubitelje svojih mirisa setovima u kojima se posebno nalaze mirisi i proizvodi za telo Chloe i Roses de Chloe kao i setom u kome su upakovaniChloe i Roses de Chloe kao minijaturne bočice od 0.17oz (Chloe Mini Travel SetSephora, cena $15).


Poklon set Chloe Signature Gift set uključuje bočicu mirisa od 30ml, loison za telo od 100ml i miijaturnu bočicu od 5ml / 0.16oz. (Chloe Signature Gift Set, cena $80 uSephora)
Poklon set Roses de Chloe ubraja toaletnu vodu Roses de Chloe od 75ml upotpunjenu parfimisanim gelom za tuširanje od 75ml i losionom za telo od 75ml. Cena seta je $145 u Neiman Marcus.
Ljubiteljima specijalnih Bvlgari Jewel Charms bočica u kojima su popularni mirisi Omnia dopašće se pristupačni setovi od tri različita mirisa kolekcije Omnia dostupna po cenama od oko $60.
U setovima se nalaze mirisi Omnia CrystallineOmnia Coral i Omnia Amethyste ili pak Omnia CrystallineOmnia Indian Garnet i Omnia Coral u ljupkim bočicama od po 15ml / 0.5oz svaka. (Bvlgari Omnia Coffret Gift Set, 3x0.5oz, cena $62, Sephora; Bvlgari The Jewel Charms Collection, 3x0.5oz, cena $60, Sephora)
Bvlgari predstavlja i poseban poklon set u kome se nalazi miris Omnia Indian Garnetpropraćen parfimisanim proizvodima za negu tela istih mirisnih nota. Set sadrži toaletnu vodu Omnia Indian Garnet u količini od 40ml, kao i losion za telo i gel za tuširanje takođe u bočicama od 40ml svaka. (Bvlgari Omnia Indian Garnet, cena $65,Sephora).
Thierry Mugler uvek ima atraktivne setove minijatura popularnog Angela, te i ovog Božića lansira neodoljivi miris savršen za zimu i praznike u četiri varijante bočice i to u tri različite bočice ispunjene klasičnim Angel izdanjem u koncentraciji parfemske vode, i jednom bočicom koja je ispunjena toaletnom vodom Angel.
Lepota četiri staklene mini bočice ukrasiće toaletni stočić svake žene i neodoljivo podsećati na ukrase za Božićno drvce. (Thierry Mugler Angel Coffret of Miniatures - Mugler Magic, 3 x 0.17 oz Angel Eau De Parfum, 0.17 oz Angel Eau De Toilette, cena $50, Sephora)
Za sve one koji vole raznovrsnost poklon setova, Tocca nudi set pod imenom Florence Spa Set u kome se nalaze miris Florence od 50ml Eau de Parfum, 200ml Florence parfimisana penušava kupka i parfimisana sveća od 60gr. Kompozicija mirisa Florence sadrži sofisticirane i elegantne note italijanskog bergamota, listova grejpa, zelene kruške, jabuke, gardenije, listova ljubičice, jasmina, tuberoze, plavog irisa, svetlog drveta i belog mošusa. (Tocca Florence Spa Set, cena $68, Sephora).
Pored ovog seta Tocca predstavlja i setove koji ubrajaju samo parfemske vode i moguće je odabrati set sa dve bočice Piccolo Regalo Fragrance Duo koji uključuje mirise Cleopatra i Collete u količini od 15ml EDP svaka, kao i set koji ubraja tri bočice sa mirisima StellaFlorence i Cleopatra od po 15ml EDP svaka. (Tocca Beauty Piccolo Regalo Fragrance Duo, cena $24 Sephora.com; Tocca Beauty Eau de Parfum Viagio Set 3x0.5oz, cena $45, Sephora).
Prada je pripremila setove u kružnim kutijama u kojima su mirisi i prateći proizvodi za negu tela sa popularnim izdanjima Prada Candy i Prada Candy Florale. Poklon set Prada Candy sadrži parfemsku vodu od 75ml, losion za telo od 75ml i minijaturnu bočicu od 7.5ml EDP, dok poklon set Prada Candy Florale sadrži toaletnu vodu Prada Candy Florale od 75ml, losion za telo od 75ml i i minijaturnu bočicu od 7.5ml EDT).(Prada Candy Giftset, $116, Sephora; Prada Candy Florale Giftset $92, Sephora)
Kuća Elizabet Arden u susret praznicima predstavila je poklon set Untold Jewerly Box koji uključuje popularni miris Untold u bočici od 100ml Eau de Parfum i elegantu narukvicu u boji srebra sa priveskom od Swarovski kristala. Set je dostupan u Macyspo ceni od $82.


Nenhum comentário:

Postar um comentário

COMENTE O QUE VOCÊ ACHOU DA NOSSA MATÉRIA!