quinta-feira, 11 de dezembro de 2014

Κριτική ¨Thierry Mugler Alien Essence Absolue



από: Elena Vosnaki
Το παραδέχομαι.Το  Alien Essence Absolue είχε δυο πολύ ισχυρά αντικίνητρα που με κρατούσαν ακόμα και από το να το δοκιμάσω.Πρώτον, πάντα πίστευα ότι το αρχικό  Alien ήταν υπερβολικά τρανταχτό,πολύ παρεμβατικό —και κάπως άχρηστο,επίσης, με ένα τρομερά επιδειχτικό  γκέτο -ιδιότροπο τρόπο,που δεν μπορούσα να συμμεριστώ,δυστυχώς.Δεύτερον, τι γίνεται με όλα εκείνα τα μπουκάλια(π.χ. αρώματα που είναι κομμένα και ραμμένα πάνω στην επιτυχία ενός μπεστ-σέλλερ αρώματος με ελαφρώς αλλαγμένο όνομα και εντελώς διαφορετική μυρωδιά) ;  Βέβαια, υπάρχει καμμια θέση στην κόλαση για όλους εκείνους που αν όχι μας συγχέουν εντελώς  όταν δοκιμάζουμε ένα νέο άρωμα στα καταστήματα των αρωμάτων ;
Αυτό που προσπαθώ να πω δεν ξέρω τι ακριβώς με έπιασε και με παρακίνησε να κρατήσω το δοκιμαστικο μπουκάλι του  Alien Essence Absolue, αλλά σίγουρα χαίρομαι που το έκανα. Tο άρωμα που κρύβεται μέσα σε αυτό το έντονο κίτρινο περιεχόμενο , σε αυτό το εμφανή-περίεργο μπουκάλι που μοιάζει σαν ένα μεταλλαγμένο αχλάδι μέσω της  αποικονίασης από τεράστια έντομα του διαστήματος,είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον και εντελώς απρόσμενα με μια απαλότητα, βάθος και σεξουαλικότητα που δεν πίστευα ότι ήταν πιθανή. Πρέπει να σας πω...ποτέ δεν κρίνουμε  το βιβίο από το εξώφυλλό του.
Τα καλύτερα πράγματα για το Άλιεν διατηρούνται.Πιστά.Η έντονη διαρκειά του στο δέρμα,η ακτινοβολία( μείον την προβολή του που εκτείνεται σε ακτινοβολία 4 μιλίων - αυτή παραμένει κοντά στο δέρμα) , η καρδιά από σουρεαλιστικά λευκά άνθη που φαίνεται σαν να έχουν διακτινιστεί από την Εποχή του διαστήματος σε μια σκηνή της ερήμου με όλες τις επιρροές της Αραβίας.....και επιπλέον το  Alien Essence Absolue φέρει τον θερμό εναγκαλιασμό από  κεχριμπάρι , βανίλια και λιβάνι που μαλακώνει την σκληράδα του λαμπερού υψηλής τεχνολογίας πυρήνα γιασεμιού. Αυτή η έκδοση, αναδυκνύει την βανίλια και γλυκόπικρη σημείωση του λιβανιού περισσότερο από την χροιά της γλυκόριζας από το μπουκέτο του αρχικού Άλιεν . Η βανίλια εδώ περιλαμβάνεται ως ένα μυστήριο στοιχείο στο οποίο έχει αφαιρεθεί η φαγώσιμη ιδιότητα που θυμίζει την μυρωδιά κέικ και μπισκότων ' υπάρχουν όλων των ειδών γλυκές και κολλώδεις σημειώσεις που μοιάζουν με ποτό και ξύλο γκουαϊάκ. Η σχεδόν σαν από σουέντ απαλότητα είναι τρυφερή , απαλή και λίγο  με μυρωδιά φαρμάκου, σαν ένα κουτί πρώτων βοηθειών, ' το δέλεαρ της γλώσσας του φιδιού , επικίνδυνη και ταυτόχρονα υπνωτική , δηλητήριο και θεραπεία την ίδια στγμή. Η ανιμαλιστική χροιά στο υπόβαθρο έχει ένα τόνο μελιού ,μόσχου και είναι ελαφρώς πουδρένια, γλυκιά και ιδιαίτερη. Υπάρχει μια εύθραστη ισορροπία σε αυτό το άρωμα που το κάνει καλό ' νομίζεις ότι με μια κλίση μπορεί να καταρρεύσει αλλά , ω, αυτό δεν γίνεται.
 
Εν συντομία, το Alien Essence Absolue έρχεται  στην θέση του Αlien ως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα επανέκδοσης στην σειρά του  the Thierry Mugler line-up, που είναι ένα  μεγάλο κατόρθωμα από μόνο του, έχοντας κατά νου ότι ο  Mugler κατέχει μια από τις πιο εκλεκτές και ενδιαφέρουσες σειρές αρωμάτων με τις πιο επικρατούσες τάσεις της αγοράς.
Το παραδέχομαι . Είχα άδικο όλο τον καιρό που απέφευγα να το δοκιμάσω. Τώρα δεν απέχω πολύ από το να απόκτήσω ένα μπουκάλι του αρώματος για την συλλογή μου. Πάει η υπερηφάνεια μου...
Το Alien Essence Absolue δημιουργήθηκε από τον  Pierre Aulas με επίσημες σημειώσεις λευκών ανθών γιασεμί, ρίζωμα όρις, ράβδους μαύρης βανίλιας,λιβάνι, μύρο,λευκό μόσχο και  ξύλα κασμήρ.
Το Alien Essence Absolue είναι διαθέσιμο σε 30 και 60 μλ Eau de Parfum Intense και σε ανταλλακτικό των 60 μλ.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

COMENTE O QUE VOCÊ ACHOU DA NOSSA MATÉRIA!