quinta-feira, 11 de dezembro de 2014

Praznični setovi 2014 - Deo II



Atraktivni setovi skoro svih parfemskih kuća specijalno se dizajniraju za nastupajuće praznike i čine ponudu u parfimerijama znatno bogatijom i zabavnijom dok biramo poklone za naše najbliže. Neke od parfemskih kolekcija među kojima su Lancome, Guerlain, Clinique, Givenchy, Dior, ponudiće svoja najpopularnija izdanja propraćena proizvodima za negu tela ili torbicama, dok neke kuće parfemske bočice kombinuju sa minijaturama i nakitom. Skrenućemo pažnju na praznične setove koji su se nama učinili izazovnim u obilju ovogodišnjih prazničnih ponuda. Među njima pominjemo setove kuće Armani, Dior, Guerlain, Viktor&Rolf, Hermes, Burberry, Cartier...
Giorgio Armani predstavlja poklon set u kome se nalaze miris Si u količini od 100ml Eau de Parfum i specijalno dizajnirana torbica koja reflektuje italijanski šik i stil. Ovaj set ekskluzivno je dostupan u Macy's po ceni od $115.
Dior i za ove praznike nudi pregršt poklon setova popularnih mirisa među kojima se mogu odabrati Miss DiorJ'AdoreDior Homme i drugi čak i u različitim varijantama proizvoda koji se nalaze unutak kutije. Recimo, Miss Dior poklon set moguće je odabrati u dve varijante: Miss Dior EDP 50ml i bočica za torbicu po ceni od $100, kao i Miss Dior 100ml EDP, bočica za torbicu i minijatura po ceni od $150. Oba seta dostupna su u Macy's.
Takođe, kuća Guerlain predstavila je praznične setove dostupne u spoljnim pakovanjima dekorisanim u istom stilu u kojima su mirisi Shalimar, Petite Robe Noir, Insolence, i drugi.
Specijalni poklon set Shalimar dostupan je u dve varijante i to: Guerlain Shalimar Holiday 2014 Gift Set koji uključuje bočicu od 50ml Eau de Parfum i bočicu za torbicu od 15ml (cena $105 u Macy's prodavnici), kao i Guerlain Shalimar Eau de Toilette Gift Set u kome su upakovani Shalimar Eau de Toilette od 50ml, bočica za torbicu od 15ml i parfimisani losion za telo od 75ml. Cena ovog poklon seta je $85 u Macy'sprodavnici.
Tradicionalno Viktor&Rolf za svaki značajan praznik lansiraju limitirana izdanja popularnih mirisa Flowerbomb i Spicebomb kao i specijalne poklon setove sa parfimisanim proizvodima za negu tela. Inspirisani nastupajućim praznicima, predstavili su nekoliko setova od kojih izdvajamo: Flowerbomb Gift Set u kome je velika bočica parfemske vode, propraćena parfimisanim gelom za tuširanje, parfimisanim losionom za telo i bočicom za putovanja (cena $170 u Macy's) i poklon set Flowerbomb Gift Set koji uključuje bočicu Flowerbomba od 100ml EDP, parfimisanu kremu za telo od 200ml, i putno pakovanje gela za tuširanje od 50ml(dostupno po ceni od $205 u Macy's).
Pored predstavljenih setova za sve ljubitelje mirisa i proizvoda za negu tela Flowerbomb kolekcije, Macy's šalje poklon u vidu priveska, ukoliko se kupe proizvodi Flowerbomb kolekcije preko $165 (dok traju zalihe) - pogledajte link Macy's / Flowerbomb complementary gift.
Ljubiteljima Hermes mirisa dopašće se praznični poklon set u kome su četiri minijaturne bočice Jour d'Hermès Absolu eau de parfum, 7.5 ml (0.25 fl oz); Eau des Merveilles eau de toilette natural spray, 7.5 ml (0.25 fl oz); Voyages d'Hermès eau de toilette, 7.5 ml (0.25 fl oz) i Un Jardin sur le Nil eau de toilette, 7.5 ml (0.25 fl oz). Cena seta je $60 a dostupan je u Neiman Marcus prodavnici.


Pored ovog seta sa mini bočicama Hermes nudi i prazniče setove u kojima su 24 Faubourg propraćen parfimisanim proizvodima za negu tela, Eau des Merveillespropraćen parfimisanim proizvodima za negu tela i drugi mirisi kuće. (Eau des Merveilles Gift Set uključuje: Eau de Toilette Natural Spray, 3.4 oz; Miniature Eau de Toilette Natural Spray, 0.25 oz;  Perfumed Body Milk, 1.4 oz.; Hair and Body Gel, 1.4 oz., cena $140 u Nemain Marcus)
Burberry u centar pažnje stavlja ovogodišnje izdanje My Burberry koje dolazi u poklon setu inspirisano praznicima. Poklon set My Burberry sadrži bočicu parfemske vode My Burberry od 100ml a uz nju dolazi 100ml mirisa za telo. (My Burberry Gift Set, cena $135, Macy's).
I za kraj, Cartier koji nas svake godine obraduje prekrasnim video klipovima posvećenim magiji prazika. Cartier predstavlja poklon set sa ženskim mirisom La Panthere lansiranim 2014. godine, koji dolazi u količini od 75ml Eau de Parfum, uz mini bočicu sa parfemskom vodom i parfimisanim losionom za negu tela od 100ml. (La Panthere Gift Set, cena $135, Macy's)

Nenhum comentário:

Postar um comentário

COMENTE O QUE VOCÊ ACHOU DA NOSSA MATÉRIA!