segunda-feira, 15 de dezembro de 2014

Land of Warriors i Swan Princess od The Vagabond Prince



U vreme praznika, kada se navršava dve godine od lansiranja našeg prvog mirisaEnchanted ForestThe Vagabond Prince pušta svoje dve nove kreacije, Land of Warriors i Swan Princess, da plove slobodno po svetu.

LAND of WARRIORS

Elena Knezhevich: Oslobađam svoje konje koje sam oslikala za Land of Warriors. Konji su simbol muževnosti i sunca - oni ga povlače do neba da ljudi mogu da se probude i žive. Konji su slobodnog duha i njihov kas pored nas inspiriše.
Koristila sam stil slikanja Mezenskaya koji je veoma geometrijski i prepun simbola. Omogućava vam da oslikate čitavu priču simpatičnim potezima. Možete videti čoveka (konja) i ženu (pticu), plodno polje nad kojim sijaju zvezde i vetar duva. Ovo može biti i slika mirnog života ljudi, ali je u biti nemirna. Osećate energiju uzdizanja - ona plamti kao plamen vatre. Mi smo nezasiti i ne možemo prestati da se pokrećemo.
Za sam miris odabrali smo moćne "muževne" elemente: kožu sa različitim nijansama, absolut hrastovine i akord nara kao svetli, crveni, isijavajući delić sunca, simbol prosperiteta i sreće. Seme nara je zaštićeno svojim kožastim omotačem i tu nalazimo odličnu metaforu za naš parfem.

Bertrand DuchaufourLand of Warriors odaje počast kožnim notama sa poprečnim i vertikalnim prisustvom kože kroz različite akorde. Sočni početak je isprva zelen, svež i gorak, kombinovan narom, crnom ribizlom, klekom, krastavcem i listom ljubičice. Prepoznatljiva svežina visokih nota je pojačana pozamašnom dozom ruma, opojnom notom povezanom direktno sa uključivanjem proslavljenog absoluta hrasta.
 

SWAN PRINCESS

Zoran Knezevic: Ako je Land of Warriors priča o progresu muževnog duha,  Swan Princess je posvećena ženstvenosti. Labud je graciozna ptica koja je glorifikovana u folkloru mnogih zemalja. Mogu reći da smo bili inspirisani određenim umetničkim delom. Postoje mnoga koja vas ostave bez daha, kao što je slika Mikhail Vrubela -Swan Princess, koju smo odabrali da ilustruje našu kreaciju. Pratili smo ideju boginje i lepote kojom voljena žena zrači. 
Mikhail Vrubel, Swan Princess (1900)

Bertrand DuchaufourSwan Princess je momenat raskošne delikatnosti, mek i veoma ženstven miris kao dodir prekrasnih i magično belih labudovih pera, prećen toplinom pogleda prelepe žene koja izlazi iz vode na obalu. 
Sofisticiran akord mošusa komponovan od šest vrsta mošusa uključujući muscenone, evocira na svilenkasti efekt mahune. Ovaj magični veo obavija pregršt cvetova (jasmin, dodir gardenije, đurđevak, mimoza, iris, ruža i božur) koji ostavljaju kremastu i delikatno slatku aromu usred prskanja ružičastog bibera.
 
THE VAGABOND PRINCE Perfume GIVEAWAY:
Na engleskom sajtu Fragrantica.com pozivamo vas na učešće u nagradnom darivanju i šansi da isprobate naše nove mirise. Nudimo 150 semplova mirisa Land of Warriors i 150 semplova mirisa Swan Princess našim čitaocima iz USA i Evrope.
Zvanični sajt VagabondPrince.com i LUCKYSCENT (Scent Bar) već su počeli prodaju naših novih mirisa, Land of Warriors i Swan Princess!  Uskoro će biti dostupni u prodavnicama u USA, Evropi i Rusiji.

Želimo vam puno sreće u nastupajućim praznicima, Novoj godini i Božiću!


Nenhum comentário:

Postar um comentário

COMENTE O QUE VOCÊ ACHOU DA NOSSA MATÉRIA!